POLÍTICA DE COOKIES

QUÈ ÉS UNA GALETA?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en l’equip informàtic de l’usuari, ja sigui ordinador, smartphone o tablet, en accedir a determinades pàgines web per tal d’emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip.

www.doctoragibert.com feim servir les galetes següents:

  • Galetes de primeres parts: són estrictament necessàries i permeten que l’usuari interactuï amb el lloc web utilitzant totes les seves funcions. Duren entre 23 dies i 3 mesos.
  • Galetes de rendiment i anàlisi: es fan servir per elaborar anàlisis i estadístiques que facilitin l’ús del lloc web i l’accés a informació més rellevant als visitants. Duren entre 100 dies i 1 any.
  • Galetes d’afiliació: permeten que l’empresa d’afiliació detecti que un client seu procedeix d’aquest lloc.

Així mateix, Google Analytics habilita en el domini del lloc web les galetes anomenades:

  • “__utma”: necessàries per al funcionament de Google Analytics i que caduquen als 2 anys.
  • “__utmz”: localitzen des d’on i com ha arribat l’usuari al nostre web i caduquen als 6 mesos.

Google emmagatzema aquesta informació recollida per les cookies de manera que no s’identifica a cap usuari. Tampoc s’associa la seva adreça d’IP amb qualsevol altra informació de què disposi. A més, Google Inc és una empresa que es troba adherida a l’Acord de Port Segur. Aquest acord garanteix que les dades transferides seran tractades d’acord amb els nivells de protecció de la normativa europea. Per obtenir més informació sobre Google Analytics pot dirigir-se a aquest enllaç.

Un cop decideixi l’ús de galetes en aquest lloc web, se li enviarà una galeta addicional per salvaguardar la seva elecció i que no hagi de acceptar l’ús de galetes cada vegada que accedeixi al lloc www.doctoragibert.com.

COM DESACTIVAR LES GALETES?

Tots els navegadors permeten la seva desactivació. Aquests paràmetres es troben ubicats a les “opcions” o “preferències” del menú del seu navegador.

A continuació podrà trobar els vincles de cada navegador per desactivar les galetes seguint les instruccions:

www.doctoragibert.com no es fa responsable ni del contingut ni veracitat de les polítiques de privacitat de tercers inclosos en aquesta política de galetes.