DRA. GIBERT

naixement
Web de la nostra Conselleria de Salut i Consum amb un extens repertori de preguntes (i respostes) sobre l’abans, el durant i el després del part.

Portal amb molts de consells per a les mares que escullen donar pit als seus fills. Destacam l’apartat de les 30 preguntes, a més hi ha múltiples textos que poden ser del vostre interès a les seccions d’articles i publicacions. Per acabar, us recoman el calendari d’activitats que duu a terme l’associació.

A aquest site de l’AECC (Asociación Española contra el Cáncer) hi trobaràs informació sobre diferents tipus de càncer, sempre fiable, rigorosa i de qualitat. Així mateix són molt útils la xarxa social, el consultori online o la xarxa de centres, on hi podrem trobar un lloc a prop de nosaltres al que ens ajudaran si patim un càncer.

nih
Xarxa dels Instituts Nacionals de la Salut dels Estats Units d’Amèrica, que són un dels centres més grans de recerca mèdica i, per tant, són una referència mundial. Com que a aquest país hi ha molts d’hispanoparlants, aquest lloc té gran part dels seus continguts en llengua castellana. La pàgina tant informa dels diferents tipus de càncer com del seu tractament, prevenció, pronòstic i avanços de recerca mèdica. Molt recomanable.

Pàgina destinada a explotar les possibilitats que ens ofereix el reconeixement dels canvis al moc cervical (mètode Billings) tant per a parelles subfèrtils com per a les que vulguin utilitzar mètodes anticonceptius naturals.