DRA. GIBERT

PREPARACIÓ INTESTINAL

3 DIES ABANS DE LA INTERVENCIÓ:

Ha de seguir una dieta sense residus, és a dir:

  • POT PRENDRE: brous de verdures filtrats; tapioca, arròs i pastes; carns magres (a la planxa i cuinades sense greixos), fetge, formatges durs, peix blanc (a la planxa i cuinat sense greix), suc de taronja filtrat; biscotes i galetes, mel i gelea, mantega crua en poca quantitat; cafès, tes i tisanes lleugers; aigua sense gas.
  • NO POT PRENDRE: llet o derivats, sopes, ous ferrats i truites; verdures i patates, carns grasses amb salsa, fregides, fumades o guisades, carn de caça; vísceres i embotits; peix blau (verat, tonyina, salmó, anguiles, arengadess, etc.), qualsevol peix amb salsa o mariscs; formatges fermentats o tous, fruites i sucs no filtrats; pa, xocolata, pastissos i dolços, greixos, olis i salses; espècies (pebre, mostassa, all, cogombres, pebres, etc.); cafès i tes forts; begudes alcohòliques (vi, cervesa, conyac, etc.); aigua amb gas.

Ha de reservar a la seva farmàcia dos sobres de CitraFleet® (C.N.660393.2).

DES DE LES 16 H DEL DIA PREVI A LA INTERVENCIÓ:

  • Dieta sense residus, NOMÉS LÍQUIDS (aigua sense gas, brous filtrats, sucs colats, infusions, te i cafè).
  • 2 sobres de CitraFleet®, un a les 15 h del dia abans de l’operació i un altre a les 21 hores. Reconstituir un sobre en 150 mil•lilitres d’aigua i agitar durant 2-3 minuts, beure’l un cop s’hagi refredat prou.
  • Prendre almenys 2 litres d’aigua o líquid clar o Aquarius®/Gatorade®/Nestea® a continuació de cada sobre. En general, haurà de provar de prendre un tassó de líquid cada hora fins que els efectes de CitraFleet® hagin passat. Després d’això, prengui líquids clars, preferentment aigua, per assaciar la seva set fins després de l’operació.
  • Dejuni des de les 9:00 h del matí de la intervenció (ni menjar ni beure).

Ha de seguir també les indicacions de la secció Ingressar per a una operació, pero NO ha d’utilitzar cap ènema addicional, ja que amb el CitraFleet® n’hi ha prou.

Fonts de la informació: Prospecto: información para el usuario. CitraFleet, Polvo para solución oral [acceso 23-3-14]. Disponible en: http://www.aemps.gob.es/cima/pdfs/es/p/69539/P_69539.pdf