DRA. GIBERT

Qui som?

Dra. Maria Josep Gibert

Sra. Aisa Niang, nutricionista

Recepció i consulta

Sra. Silvia Ramis

Vaig néixer en 1985, som de Sant Jordi i des de ben petita em va atreure el món de la sanitat.

Amb 20 anys vaig tenir la meva primera feina com a zeladora del Servei de Salut autonòmic. Allà vaig copsar que el contacte més directe amb els pacients s’adaptava millor a la meva forma de ser. Per això, vaig aprofitar l’oportunitat laboral que se’m presentà als inicis de la nova Clínica Palmaplanas de Camí del Reis (avui Hospital Quirónsalud Palmaplanas). Allà hi vaig fer feina durant quasi 10 anys, els darrers dels quals varen transcórrer dins les consultes de Ginecologia de l’esmentat centre. Gràcies a això, vaig aprendre molt sobre el maneig d’afeccions específiques de les dones. I la vida, que dóna moltes voltes, em va fer topar amb la Dra. Gibert i, entre les dues, posàrem amb marxa la nova consulta dins les instal·lacions de l’Instituto de Fertilidad.

M’intent posar a la pell de la dona que té un problema de salut i em consider bastant resolutiva. Per ser efectiva dins la meva feina he hagut de formar-me com a auxiliar d’infermeria, en Ofimàtica i en històries clíniques informatitzades, així com en comptabilitat.

Sra. Mónica Fajardo

Vaig néixer en 1988 a Palma. M’agraden molt els mons de la sanitat i de la moda, encara que no tenen gaire a veure entre ells. Així, encara que he passat uns anys de la meva vida fent feina per a la gran empresa de moda Inditex, la major part del temps he fet feina a consultes mèdiques d’Al·lèrgia, Medicina Estètica i sobretot de Ginecologia.

Durant quasi 7 anys, em podíeu trobar al mostrador de les consultes de Ginecologia de l’Hospital Quirónsalud Palmaplanas. Atenia al públic presencialment i per telèfon, agendava les visites per a 12 ginecòlegs, la seva programació quirúrgica, gestionava cartes i documents sanitaris… Però les circumstàncies em dugueren per altres camins i la vida em va regalar la maternitat.

Ara és el moment de rependre la vida laboral i estic ben segura de que les meves experiències passades m’ajudaran a atendre-vos millor. Havia fet feina puntualment a la consulta de la Dra. Gibert, i tornam a estar juntes, des d’agost de 2020, adaptant-me al nou programa d’història clínica i aplicant tot el que duc après.

Assessor jurídic

Sr. Joan Evangelista Segura

Som advocat des de 1985 i pertany a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears.

Des dels inicis, m’he dedicat a l’exercici de la professió, actuant davant els jutjats i tribunals de Balears, així com davant l’audiència Nacional, Tribunal Suprem i Tribunal Constitucional.

He considerat indispensable la formació continuada per estar al dia de totes aquelles branques jurídiques a les que em dedic. Els continus canvis legislatius exigeixen una posada al dia constant per oferir un servei professional de qualitat.

També estic interessat en la mediació, comptant amb la formació necessària per actuar en qualitat de mediador en matèries civil i mercantil.

Mitjançant la mediació, són les pròpies parts les que tracten d’obtenir una solució al conflicte existent entre las esmentades parts, acompanyades del mediador.

A la consulta de la Dra. Gibert exercesc de suport logístic, col·laborant en el compliment de les lleis vigents en matèria d’informació per a les pacients, protecció de dades, redacció de contractes i assessoria jurídica general.
Si els interessa conèixer el meu currículum, no dubtin en consultar LinkedIn. També poden contactar directament amb mi, mitjançant la web del meu despatx.