DRA. GIBERT

Cirurgia íntima

Cirurgía íntima integral

El nostre equip també fa cirurgia íntima. Les pacients ens solen demanar un aspecte d’acord amb les seves necessitats i valors. Així, operam genitals externs i vagina, farcim i lipoinfiltram els llavis majors i menors, corregim desproporcions entre el clítoris i els llavis menors, remodelant longitud, contorn i gruixa. A més, actuam sobre l’himen i podem estrènyer o eixamplar l’introit vulvovaginal.

Som especialistes en la reparació d’algunes lesions que poden ser molestes en el dia a dia com són les deformitats i les cicatrius postpart o postquirúrgiques.

Quin és el nostre objectiu?

Intentar aconseguir la millora que estau cercant tant a nivell estètic com funcional. 

Quins procediments realitzam?

El nostre ventall de serveis inclou la vulva i la vagina. Quant a la vulva, realitzam els procediments següents:

També manejam la vulvodínia (sensació de coïssor o cremor permanent a l’entrada de la vagina).

Les vagines poden patir els següents problemes:

Algunes pacients requereixen, apart d’algun dels tractaments esmentats, una cirurgia completa del sòl pelvià que tant es pot fer per via vaginal (convencional i vNOTES), com abdominal (laparoscòpica o laparotòmica). D’altres vegades, es planifica una operació coordinada amb cirurgians d’altres disciplines (plàstica i digestiva, principalment).

Em cobrirà l’assegurança aquests procediments?

Aquests procediments no estan coberts íntegrament per cap assegurança de salut. Teniu en compte que cal qualificació i experiència per realitzar-los amb bons resultats.

Quant de temps de recuperació necessit?

Dependrà molt de cada procediment. Normalment, recomanam un repòs relatiu domiciliari d’uns 7-10 dies i, fins arribar a les 4-6 setmanes, és preferible el repòs esportiu i sexual.