DRA. GIBERT

Ecografies fetals 3D

Les companyies asseguradores solen oferir les tres ecografies imprescindibles durant l’embaràs:
– Primer trimestre: estableix la data probable del part, calcula el risc d’anomalies cromosòmiques i realitza un primer estudi de l’anatomia fetal.
– Setmana 20: ecografia de detecció de malformacions.
– Tercer trimestre: valoració del creixement i de la vitalitat del fetus.
La resta d’ecografies no solen venir cobertes per les assegurances.

Les ecografies 3D-4D i altres addicionals a les ja comentades permeten fer un seguiment més complet i aprofitar les situacions en que el fetus estigui en una posició adequada per obtenir imatges de qualitat òptima. Totes les imatges i els vídeos obtenguts s’entreguen als pares per a que els puguin compartir amb els seus cercles familiar i social.

Com m’he de preparar?
· No m’he d’aplicar ni solucions olioses ni cremes hidratants sobre l’abdomen.
· He d’haver menjat una mica abans de l’exploració, sobretot menjars dolços, ja que afavoreixen els moviments fetals.

Les millors imatges
El millor moment per veure al nostre fill és entre les 25 i les 30 setmanes, però la tecnologia actual permet l’obtenció d’imatges de gran qualitat també fora d’aquest interval.
Les millors imatges s’obtenen quan el fetus és més a prop de la superfície abdominal de la mare (dones de pes normal o baix, placenta fina o inserida a la cara posterior) i si la quantitat de líquid amniòtic és abundant.

Les nostres tarifes
Aprofitarem els moments més adequats durant les visites de seguiment per obtenir la millor sessió d’eco 3D-4D amb un aparell d’alta gama, un Voluson de General Electric. Us entregarem dins el pendrive que ens porteu totes les imatges i vídeos enregistrats per 40 € si sou clientes habituals de la consulta. Si no ho sou, també tenim opcions adequades, consultau-nos-ho i us informarem directament.