DRA. GIBERT

La Dra. Gibert ha estat guardonada amb un ajut per a la formació fora de Balears

4 maig, 2015

tn_170_170_31_05_152_27_57La_Dra._Gibert_ha_estat_guardonada_amb_un_ajut_per_a_la_formacio_fora_de_Balears

La Dra. Maria Josep Gibert, juntament amb la Dra. Maria Riera Sagrera, ambdues metgesses en plantilla de l’hospital públic balear de referència, Son Espases, han estat guardonades amb el primer premi de la Convocatòria Roche. Cadascun dels premis té una dotació de 4.000 euros, i el seu objectiu és fomentar la formació continuada dels facultatius de l’Hospital mitjançant estades formatives, durant el 2015, per a l’aprenentatge de noves tècniques o procediments, tant mèdics com quirúrgics, en hospitals estatals o estrangers. El lliurament del premis es produí el 30 d’abril.

El tribunal estava format per cinc membres de l’equip directiu, la coordinadora de Docència i cinc representants dels caps de servei de l’Hospital Universitari Son Espases. La concessió dels premis s’ha fonamentat en els mèrits curriculars dels candidats i en l’interès que la proposta presentada pugui tenir per a l’Hospital.

La Dra. Maria Riera, metgessa intensivista, anirà a un Hospital del la Seguretat Social Britànica per ampliar els seus coneixements sobre la tecnologia d’Oxigenació per Membrana Extracorpòria, que s’utilitza a casos d’insuficiència respiratòria molt severa i és una alternativa a la ventilació mecànica convencional.

La Dra. Maria Josep Gibert ha presentat un projecte que es durà a terme a la Secció de Ginecologia Oncològica de l’Hospital Clínic de Barcelona, on podrà participar en cirurgies ginecològiques de gran complexitat pel maneig dels càncers d’ovari, úter i coll uterí que es duen a terme, segons els casos, per via oberta o per laparoscòpia.

Font: Infosalut